Koha e Kometës

Koha e Kometës

Filmi eshte shfaq edhe ne festivalin e Kanes. Ky film ka patur emocione te shumta dhe sakrifica nga i gjith stafi realizus ku mund te themi se xhirimet e ketij filmi nuk kan qen aqe te lehta, por kan kerkuar perkushtime te medha dhe pune ta pa ndalur.Une mendoj qe si pasoj e mos punes ne kinematografi eshte mungesa e kushteve dhe mjeteve financiare per te realizuar projekte me vlera artistike dhe interesante per shikuesin dhe tregun.Nuk duhet harruar edhe problemet neper te cilat tani populli shqiptare po kalon, jan pikerisht veshtiresi te cilat reflektojn pengesat edhe ne kinematografi dhe zhvillim te filmit. Koha e Kometës“është prodhuar nga Fatmir Koci ne Shqiperi, Gjermani dhe France.Versioni origjinal i filmit titullohet Koha e Kometes.

Rregjisor Fatmir Koçi:Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.